Integrasport

Una aplicació del Consell Insular de Menorca


Què és?    Imatges    Videos   
Instagram   
Smiley face Smiley face

QUÈ ÉS?


És un projecte del departament d'esports del Consell Insular de Menorca, emmarcat dintre del programa "Posam valors a l'esport", que es basa en oferir un suport als clubs esportius per treballar en la formació esportiva amb l'objectiu de fer de l'esport el millor vehicle del creixement personal.

En què consisteix?

Consisteix en :


Actuació Global

Amb l'objectiu de treballar sobre els diferents elements que intervenen en el procés d'aprenentatge de l'esportista ( esportista, entrenador/a, pares i mares, directius).


Integrada

Perquè incidirà en el procés de creixement físic, emocional, social etc. ja que es plantegen activitats orientades a treballar a tots els nivells de la persona.


Acció no aïllada

Aquest projecte no vol dur a terme una única activitat puntual, sinó que planteja un treball continu conjuntament amb els clubs esportius.

Actuacions

Actuacions


COM?

Un grup professional en el creixement personal i social en l'esport (coach, psicoterapeutes, etc) dissenyarien cadascuna de les activitats per a dur a terme a cada club i /o equip, en funció de les necessitats que es plantegin posteriorment a un anàlisi fet a cada un d'ells, mitjançant una entrevista al director del club.

QUÈ ES FARÀ?

1- Activitats que complementen la formació dels ESPORTISTES: Treball emocional, dinàmica grups, etc

2- Activitats per a la formació dels ENTRENADORS i DELEGATS: Treball de suport amb els entrenadors i delegats

3- Activitats de sensibilització de PARES i MARES: Treball per a la relació amb altres pares, amb esportistes,etc.

4- Activitats de foment dels valors educatius en la COMPETICIÓ: Tercer temps.

A QUI VA DIRIGIT?

Als esportistes de les categories Aleví, Infantil i Cadet dels clubs esportius de Menorca que s'han volgut adherir a aquest programa.

Entra a l'aplicació